قیمت پروفیل
پروفیل چیست؟ سوالی که قصد داریم در این مقاله به آن پاسخ دهیم پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید! تنوع بسیار زیاد در مصالح ساختمانی، ما را مجاب میکند تا قبل از اقدام به خرید راجعبه هر یک از آنها پرس و جو کنیم و پس از آن بهترین نوع هر یک از مصالح را خریداری کنیم. میدانستید با کمی تحقیق میتوانید مصالحی بخرید که ارزانتر و در عین حال مقاومتر و کاربردیتر هستند؟! فراموش نکنید که هرگونه اشتباهی در حین خرید مصالح ساختمانی و یا حتی آهن آلات میتواند شما را مجبور به پرداخت هزینههای مجدد برای تعمیر و یا بازسازی سازه کند. از همینرو اگر قصد خرید این مصالح را دارید و نمیدانید انواع آن کدام است و هر یک از آنها چه کاربردهایی دارند، به شما توصیه میکنیم مقالات مربوط به این مصالح فلزی را در وبلاگ ما مطالعه کنید.
پروفیل چیست؟ انتخاب مصالح ساختمانی بدون تحقیق ممنوع!
در این مقاله قصد داریم به بررسی کاربرد این مصالح فلزی و انواع آن بپردازیم. در ساختمان سازی از مصالح بسیاری استفاده میشود. همانطور که میدانید صنعت ساختمان سازی یکی از صنعتهایی است که با توجه به نوسانات اقتصادی کشور، میتواند جزو صنعتهای پرهزینه باشد؛ از همینرو ساخت و ساز و یا بازسازی خانههای قدیمی ممکن است هزینههای سنگینی بر روی دست پیمانکاران و یا صاحبان سازه بگذارد.
اما چاره کار چیست؟ بهتر است قبل از اقدام به ساخت و ساز و انتخاب مصالح ساختمانی، در مورد کاربرد هر یک از آنها و برآورد نهایی هزینهها تحقیق کنید تا بتوانید مصالحی مقاوم و در عین حال ارزان و اقتصادی برای سازه خود انتخاب کنید. کارشناسان فروش ما در آهن آلات شکوهی آماده پاسخگویی به سوالات و مشاره خرید هستند.
کاربرد پروفیلها را میدانید؟
در کنار دیگر مصالح و آهن آلات ساختمانی موجود در بازار، پروفیل به قطعاتی گفته میشود که با توجه به جنس و استحکامی که دارند در دو دسته تو پر و تو خالی تقسیم بندی میشوند. احتمالا نام این متریال فلزی را بارها و بارها شنیده باشید.
اما از این ورقههای فلزی برای چه اهدافی استفاده میشود و بیشترین کاربرد آنها چیست؟ در پاسخ به این سوال میتوانیم بگوییم که این مصالح کاربردهای زیادی دارند اما بخش عظیمی از آنها در ساخت در و پنجرههای آهنی مورد استفاده قرار میگیرند.
با پروفیلهای ساختمانی و صنعتی آهن رسان بیشتر آشنا شوید
همانطور که کمی پیشتر هم اشاره کردیم این ورقههای فلزی با توجه به جنس و مقاومتی که دارند، به دو دسته تو پر و تو خالی تقسیم بندی می شوند. اما آنها را میتوان به دو دسته ساختمانی و صنعتی نیز تقسیم بندی کرد. همچنین آنها را میتوان از نظر شکل و اندازه نیز به گروههای مختلفی تقسیم بندی کرد.
همین کاربردهای متنوع این مصالح فلزی، استفاده از آنها را در صنعت ساختمان سازی بسیار راحتتر کرده است. اما این فلزهای ساختمانی و صنعتی چه ویژگیها و چه تفاوتهایی با یکدیگر دارند؟
مصالح فلزی نورد سرد و نورد گرم که جزو دسته ساختمانی شناخته میشوند
به آن دسته از مصالحی که در صنعت ساختمان سازی کاربرد بیشتری دارند پروفیلهای ساختمانی گفته میشود. از آنها معمولا برای ساخت در و پنجرههای آلومینیومی کمک میگیرند. جالب توجه است که بدانید نوع ساختمانی آن نیز خود انواع متفاوتی دارند:
- فلزهای نورد گرم که شکلی قوطی مانند دارند و از نورد گرم شمش فولادی ساخته میشوند.
- پروفیل نورد سرد که شکلی ناودانی دارند و از طریق خم کردن و پرس ورقهای فولادی و شکل دادن به آنها ساخته میشوند.
- گروههای مرکب که از اتصال نوع سرد و گرم به یکدیگر ساخته میشوند.
اما از کدام یک از آنها استفاده کنیم؟ برای پاسخ به این سوال باید بدانید که قرار است برای چه هدفی از آنها استفاده شود. به عنوان مثال نوع نورد سرد آن تنها برای کارهای سبک ساختمانی مناسب است. بنابراین اگر به فکر ساخت ناودانیها، چارچوبهای درهای ساختمان و یا تیرهای تکیه گاهی برای سقفهای کاذب هستید بهتر است از این نوع استفاده کنید.
پروفیلهای صنعتی آهن رسان با کاربردی متفاوت از ساختمانی
در قسمت قبل به طور کامل توضیح دادیم که به چه نوع فلزهایی ساختمانی گفته میشود و هر یک از آنها چه کاربردهایی دارند. اما نوع دیگری از این مصالح فلزی وجود دارد که در صنایعی به غیر از ساختمان سازی کاربرد دارند و از همینرو به آنها فلزهای شکل داده صنعتی گفته میشود.
صنایعی مانند صنعت خودروسازی و یا نظامی از این مصالح فلزی با هدفهای گوناگونی استفاده میکنند. نکتهای که در ساخت این قطعات حائز اهمیت است این است که ویژگیهای به کار گرفته شده در ساخت آنها کاملا متفاوت با نوع ساختمانی است؛ بنابراین میتوان آن دو را دو متریال متفاوت و با کاربردهای کاملا مجزا دانست.
تقسیم بندی پروفیلها از نظر سطح مقطع
همانطور که در ابتدای مقاله نیز ذکر کردیم این مصالح ساختمانی با توجه به جنس، کاربرد، ویژگیها و همچنین سطح مقطع میتوانند به گروههای مختلفی تقسیم بندی شوند. در قسمت قبل با توجه به عمده کاربردشان آنها را به دو دسته ساختمانی و صنعتی تقسیم بندی کردیم. اما بهتر است بدانید که میتوان آن را با توجه به سایر ویژگیها مانند سطح مقطع نیز تقسیم بندی کرد که در ادامه بیشتر به آن اشاره خواهیم کرد.
- تیرآهن: فلزهایی با سطح مقطع H که کاربرد اصلی آنها در اسکلت سازی فلزی ساختمانها است.
- میلگرد: میلگردها فلزهایی با سطح مقطع دایرهای و تو پر هستند که کاربرد اصلی آنها در ساختمانهای اسکلت بتنی است.
- لوله: به فلزهایی با سطح مقطع دایرهای و تو خالی گفته میشود. همه شما این لولههای فلزی را دیدهاید که در ساختمان سازی کاربردهای فراوانی دارند!
- قوطی: به فلزهایی با سطح مقطع مربع توخالی و یا مستطیل گفته میشود.
- نبشی: اگر فلزی را دیدید که در سطح مقطع آن 2 ضلع عمود بر هم وجود داشت به آن نبشی گفته میشود!
- ناودانی: پروفیلهایی با سطح مقطع U شکل هستند.
- ورقههای فلزی سه پر
- ورقههای فلزی با سطح مقطعی که مخصوص در و پنجره هستند
قیمت نیم رخ
قیمت پروفیل سبک درب و پنجره در وب سایت آهن رسان به نشانی www.ahanresan.ir وزن و قیمت پروفیل قیمت پروفیل ساختمانی قیمت پروفیل امروز پرشیا کانال قیمت پروفیل آهن رسان قیمت پروفیل یزد قیمت پروفیل 20*20 لیست قیمت پروفیل جهان کانال قیمت پروفیل قیمت پروفیل سبک قیمت پروفیل اصفهان نمودار قیمت پروفیل آهن قیمت پروفیل 20*20 قیمت پروفیل در و پنجره قیمت آهن ۱۴انواع پروفیلقیمت پروفیل سبک درب و پنجره قیمت پروفیل آهن رسان کانال قیمت پروفیل قیمت پروفیل و نبشی قیمت قوطی 40*80 امروز قیمت پروفیل قوطی 20*20 قیمت پروفیل جباری اصفهان قیمت پروفیل یزد قیمت پروفیل سبک درب و پنجره قیمت پروفیل آهن رسان کانال قیمت پروفیل قیمت پروفیل و نبشی قیمت قوطی 40*80 امروز قیمت پروفیل قوطی 20*20 قیمت پروفیل جباری اصفهان قیمت پروفیل یزد کانال قیمت پروفیل قیمت پروفیل آهن رسان قیمت پروفیل و نبشی قیمت پروفیل اصفهان قیمت پروفیل سبک قیمت پروفیل یزد قیمت آهن کیلویی وزن پروفیل آهن در وب سایت آهن رسان بارگذاری شده است.
خلاصهای از آنچه در این مقاله خواندید
همانطور که در طول متن اشاره کردیم فلزهای شکل داده و حرارت داده انواع گوناگونی دارند که هر یک از آنها را میتوان با توجه به نوع کاربرد، جنس، طریقه ساخت و یا حتی سطح مقطع در گروههای مختلفی تقسیم بندی کرد. تنوع این مصالح فلزی در بازار میتواند شما را در حین خرید سردرگم کند.بنابراین بهترین اقدام این است که مشاوره دریافت کنید و پس از آن اقدام به خرید مصالح کنید. باتوجه به نوسان قیمت آهن آلات و همچنین دیگر مصالح ساختمانی در بازار، برای اطلاع دقیق از قیمت روز انواع پروفیل با مشاوران فروش آهن آلات شکوهی تماس بگیرید.